Ja, wanneer gaan we weer.
Door: Diane
Blijf op de hoogte en volg jodibo
13 November 2008 | Nederland, Rijssen
Dan maken we eerst weer een toer richting het zuiden, waar we nog enkele Natuurparken bezoeken en dan de west kust omhoog. Alaska zal dan in de zomer op de planning staan.
Dus... nog even wachten zowel voor on als voor jullie.
Maar langs deze weg willen we iedere lezer, misschien wel heel erg vroeg, een heerlijke kersttijd en een gelukkig en gezond 2009 toewensen.
13 November 2008 - 17:02
Bert Van Berkel:
Doe rustig aan. Wij blijven jullie lezen. Zeker nu, want jullie reizen dan waar wij ook naar toe willen. VS, Canada en Alaska. Gaan jullie ook naar de oostkust van de VS en Canada?
Jammer van je moeder, Mijn moeder is al lang dood en mijn schoonmoeder "pas"4 jaar. Maar we missen ze, al is het alleen maar om te vertellen wat we van plan zijn of waar we nu weer geweest bent.
Groeten van Bert. -
13 November 2008 - 18:40
Jodibo De Koe:
he Bert, als je meer info wilt geef dan even je e-mail adres door op jadekoe@hetnet.nl -
19 November 2008 - 03:01
Bianca (Hollandranch:
Wat een goed vooruitzicht om straks weer met Daffie te gaan touren ! Tijd vliegt dus voor je het weet ben je weer onderweg. Jullie ook alvast een heel fijne kersttijd en een heel gelukkig 2009 ! En wie weet zien we jullie volgend jaar wel weer.
Groetjes
Hans en Bianca -
27 November 2008 - 14:25
Marleen.:
Wij hebben elkaar ooit ontmoet in Chili. Wat naar om te horen dat jullie vanwege een overlijden even een pauze hebben moeten inlassen. Ik was even bang dat het met de galoperatie van Johan niet goed was gegaan. Fijn om te horen dat jullie weer enroute gaan. Ik ben heel benieuwd naar jullie avonturen. Veel plezier.