Eindelijk, de tickets zijn geboekt.
Door: Diane
Blijf op de hoogte en volg jodibo
16 Augustus 2010 | Nederland, Rijssen
De verkoop van de "oude" woning is allemaal vlekkeloos verlopen en de verhuizing is achter de rug en de nieuwe woning is voor zover klaar.
Eindelijk kunnen we de ziekte die "het reisvirus" heet weer laten uitbarsten.
Eind september vertrekken we weer. Dus nog even geduld en de lange reisverhalen zullen weer tevoorschijn gaan komen.
17 Augustus 2010 - 07:07
Bert:
Heerlijk, je huis verkocht. Ik wacht weer op de verhalen.
grt brt -
27 Augustus 2010 - 02:37
Frits:
Manzanillo,Mex.
Het zal eens tijd worden, ha ha!!
Grt. Frits
15 September 2010 - 12:49
Marleen:
Ooit even ontmoet in Zuid Amerika. Wat leuk om te lezen dat jullie weer op pad gaan. Ik kijk er al weer naar uit om de avonturen weer mee te mogen lezen.
groet Marleen en Ed -
16 September 2010 - 19:33
Wiek:
Vanuit Okotoks/ Calgary heel veel plezier gewenst op jullie nieuwe reis en hopelijk krijgen we weer vele verslagen te lezen.
Vr.gr. Wiek de Koning -
29 September 2010 - 19:03
Maarten En Anneke:
Waarschijnlijk zijn jullie nog onderweg, hopelijk hebben jullie een goede reis gehad en kan de reis weer echt beginnen! Vanmorgen waren we net te laat wakken om nog een laatste zwaai te doen... We wensen jullie een hele fijne reis, geniet ervan! En we hopen jullie tzt weer in een goede gezondheid te ontmoeten.
Pff, 't is weer echt stil hiernaast... Daan heeft vanmiddag al met ontzetting gekeken of het vliegtuig overkwam met Boomer erin. Maar helaas...
En we hopen gauw wat te lezen!
Groeten van ons allen -
30 September 2010 - 07:19
LINDA:
WELKOM IN AMERIKA !!!
Goeie reis gehad? alle zorgen aan de kant en nu lekker genieten...
Tot mails en lieve groetjes.
-de bokjes- -
01 Oktober 2010 - 12:00
Marcel MarCar:
Hallo Diane en Johan,
zo te zien weer aan het toeren.
ik wou een kennis de foto's van jullie laten bekijken.maar helaas ik zie ze niet meet erg veel mist (witte pagina's)
heb je misschien een nieuwe link?
groeten en veel plezier Marcel